Viral

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήρθε στο φως μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση.

Ο πρόεδρος της σενεγαλέζικης ομοσπονδίας, Αμπντουλαγέ Φαλ, παραδέχθηκε δημόσια ότι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της εθνικής ομάδας — ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή για περίπου δέκα χρόνια — είναι στην πραγματικότητα γυναικολόγος, χωρίς το απαιτούμενο ακαδημαϊκό προφίλ για μια τέτοια θέση ευθύνης.

“Ο δόκτωρ Φέντιορ είναι γυναικολόγος και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που ανακάλυψα αργά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαλ, προσθέτοντας ότι αρκετοί παίκτες δεν ένιωθαν σίγουροι υπό την ιατρική του επίβλεψη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, υπήρξαν ποδοσφαιριστές που αρνούνταν να συνεργαστούν μαζί του και να δεχτούν τη φροντίδα του, θεωρώντας τον ανεπαρκή για τα καθήκοντά του.

Το σκανδαλώδες στοιχείο είναι ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παρέμεινε στη θέση του για μια δεκαετία, διαχειριζόμενος τραυματισμούς παικτών εκατομμυρίων ευρώ — μεταξύ αυτών και του Σαντιό Μανέ. Μια αποκάλυψη που ρίχνει σκιές στη διοίκηση της ομοσπονδίας και εξηγεί εν μέρει γιατί η Σενεγάλη, παρά την ποιότητα των παικτών της, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ