Viral

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήρθε στο φως μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση.

Ο πρόεδρος της σενεγαλέζικης ομοσπονδίας, Αμπντουλαγέ Φαλ, παραδέχθηκε δημόσια ότι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της εθνικής ομάδας — ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή για περίπου δέκα χρόνια — είναι στην πραγματικότητα γυναικολόγος, χωρίς το απαιτούμενο ακαδημαϊκό προφίλ για μια τέτοια θέση ευθύνης.

“Ο δόκτωρ Φέντιορ είναι γυναικολόγος και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που ανακάλυψα αργά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαλ, προσθέτοντας ότι αρκετοί παίκτες δεν ένιωθαν σίγουροι υπό την ιατρική του επίβλεψη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, υπήρξαν ποδοσφαιριστές που αρνούνταν να συνεργαστούν μαζί του και να δεχτούν τη φροντίδα του, θεωρώντας τον ανεπαρκή για τα καθήκοντά του.

Το σκανδαλώδες στοιχείο είναι ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παρέμεινε στη θέση του για μια δεκαετία, διαχειριζόμενος τραυματισμούς παικτών εκατομμυρίων ευρώ — μεταξύ αυτών και του Σαντιό Μανέ. Μια αποκάλυψη που ρίχνει σκιές στη διοίκηση της ομοσπονδίας και εξηγεί εν μέρει γιατί η Σενεγάλη, παρά την ποιότητα των παικτών της, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ