Viral

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήρθε στο φως μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση.

Ο πρόεδρος της σενεγαλέζικης ομοσπονδίας, Αμπντουλαγέ Φαλ, παραδέχθηκε δημόσια ότι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της εθνικής ομάδας — ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή για περίπου δέκα χρόνια — είναι στην πραγματικότητα γυναικολόγος, χωρίς το απαιτούμενο ακαδημαϊκό προφίλ για μια τέτοια θέση ευθύνης.

“Ο δόκτωρ Φέντιορ είναι γυναικολόγος και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που ανακάλυψα αργά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαλ, προσθέτοντας ότι αρκετοί παίκτες δεν ένιωθαν σίγουροι υπό την ιατρική του επίβλεψη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, υπήρξαν ποδοσφαιριστές που αρνούνταν να συνεργαστούν μαζί του και να δεχτούν τη φροντίδα του, θεωρώντας τον ανεπαρκή για τα καθήκοντά του.

Το σκανδαλώδες στοιχείο είναι ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παρέμεινε στη θέση του για μια δεκαετία, διαχειριζόμενος τραυματισμούς παικτών εκατομμυρίων ευρώ — μεταξύ αυτών και του Σαντιό Μανέ. Μια αποκάλυψη που ρίχνει σκιές στη διοίκηση της ομοσπονδίας και εξηγεί εν μέρει γιατί η Σενεγάλη, παρά την ποιότητα των παικτών της, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ