Super League 2 U17

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα U17 της Super League 2 για τη σεζόν 2026-27, έπειτα από σχετικό αίτημα που εγκρίθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Η απόφαση έρχεται ως φυσική συνέχεια μιας πορείας που έχει αποδώσει καρπούς τα τελευταία χρόνια. Η “πράσινη” Ακαδημία της Θεσσαλονίκης έχει χτίσει σταδιακά αξιόπιστες υποδομές, με την περασμένη σεζόν να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα: η U19 έφτασε στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ η U17 σταμάτησε στα ημιτελικά.

Η ένταξη στο υψηλότερο επίπεδο ακαδημιακής διοργάνωσης δίνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού την ευκαιρία να μετρηθούν με τα τμήματα υποδομών των συλλόγων της Super League 2 και να αποδείξουν το επίπεδό τους απέναντι σε ανταγωνιστικότερους αντιπάλους — μια ευκαιρία που, για ταλέντα που θέλουν να γίνουν ορατά, μετράει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέσα σε έναν χρόνο έκανε… επαγγελματίες 22 ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει επιστρέψει δυναμικά στη θέση...

“Πράσινο” ταλέντο υπέγραψε επαγγελματικό και πήρε… προαγωγή!

Ο Παναθηναϊκός δένει ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του....

Ένας ποδοσφαιριστής κρίνει το… μέλλον του Καρέτσα στη Μίλαν!

Το κεφάλαιο Καρέτσας στη Μίλαν παραμένει ανοιχτό — αλλά...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα τον Νόγκα!

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Πάουλο Νόγκα. Ο Πορτογάλος τεχνοκράτης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ