Super League 2 U17

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα U17 της Super League 2 για τη σεζόν 2026-27, έπειτα από σχετικό αίτημα που εγκρίθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Η απόφαση έρχεται ως φυσική συνέχεια μιας πορείας που έχει αποδώσει καρπούς τα τελευταία χρόνια. Η “πράσινη” Ακαδημία της Θεσσαλονίκης έχει χτίσει σταδιακά αξιόπιστες υποδομές, με την περασμένη σεζόν να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα: η U19 έφτασε στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ η U17 σταμάτησε στα ημιτελικά.

Η ένταξη στο υψηλότερο επίπεδο ακαδημιακής διοργάνωσης δίνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού την ευκαιρία να μετρηθούν με τα τμήματα υποδομών των συλλόγων της Super League 2 και να αποδείξουν το επίπεδό τους απέναντι σε ανταγωνιστικότερους αντιπάλους — μια ευκαιρία που, για ταλέντα που θέλουν να γίνουν ορατά, μετράει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

“Σειρήνες” από Τουρκία και Γερμανία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε τη νέα...

Ο Ηρακλής επενδύει σε νεαρό της… Ρεάλ Μαδρίτης!

Στα υπόψιν του Ηρακλή ο 22χρονος Ζέρεμι Λεόν της...

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ