ΠΑΟΚ (U17)

Ο ΠΑΟΚ πήρε νεαρό του Πανσερραϊκού!

Το PAOK Academy συνεχίζει να κινείται δυναμικά στη μεταγραφική αγορά. Πριν από μερικούς μήνες ο Δικέφαλος είχε εξασφαλίσει δύο νεαρούς από τον Πανσερραϊκό — τον Απόστολο Σαββίδη και τον Γιάννη Παπαμαρίνο — με τη διαχείριση της κάθε περίπτωσης να είναι διαφορετική.

Ο Σαββίδης, επιθετικός γεννημένος το 2009, εντάχθηκε αμέσως στην U17 και δεν άργησε να αφήσει τα ίχνη του — 3 γκολ σε 7 συμμετοχές στην ομάδα των Ορφανού-Κρινίτσα.

Ο Παπαμαρίνος από την άλλη ακολούθησε διαφορετικό δρόμο. Ο 15χρονος στόπερ, γεννημένος το 2010, παρέμεινε στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν — όπου μάλιστα είχε σκοράρει με κοντινή προβολή στο 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Σουρωτή — και από τη νέα σεζόν θα φοράει τα “ασπρόμαυρα” στη Super League U17.

Ο Παπαμαρίνος αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό μετά από δύο χρόνια, στη διάρκεια των οποίων είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Τώρα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στο PAOK Academy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Δεκατέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ πήραν… προαγωγή στην U19!

Δεκατέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κάνουν το επόμενο βήμα...

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ