Παναθηναϊκός (U17)

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία του και συγκεκριμένα την U17 του.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Νίκος Μυγδαλιάς αφήνει τον Καμπανιακό για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να αγωνιστεί στη Super League U17 της νέας σεζόν.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στο “μάτι” των… μεγάλων της πρώτης κατηγορίας και τον είχαν παρακολουθήσει απο κοντά, την ώρα που και ο αδερφός του πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Μυγδαλιάς μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι και ως σέντερ φορ. Έχει ύψος 1μ.76 και παρότι 16 χρόνων, ήταν βασικό στέλεχος της U17 στην ομάδα του Καμπανιακού.

Η ανακοίνωση του Καμπανιακού:

“Ο Σύλλογος του Καμπανιακού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του Νίκου Μυγδαλιά στην Κ17 του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του group του Χάρη Σαββαΐδη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξαιρετική του πορεία με την κατάληψη της τέταρτης θέσης, την περσινή αγωνιστική περίοδο, στο Πρωτάθλημα της Ειδικής Kατηγορίας Κ15 και της δεύτερης θέσης, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Κ17.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνιζόταν απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει με το ταλέντο, την τεχνική του κατάρτιση, τη δημιουργικότητα και τη συνέπειά του στο σκοράρισμα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούσαν στενά την εξέλιξή του καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και μετά τον τελικό του πρωταθλήματος, τον κάλεσαν να συμμετάσχει σε προπονήσεις αξιολόγησης με την εξαιρετική του παρουσία και εκεί να οδηγεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η Οικογένεια του Καμπανιακού νιώθει ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την πρόοδο του αθλητή της και του εύχεται υγεία και να πραγματοποιήσει όλα τα ποδοσφαιρικά του όνειρα!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαροί Σέρβοι στα “δίχτυα” του Παναθηναϊκού!

Δύο ονόματα από τη Σερβία κυκλοφορούν στην πιάτσα του...

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του Ατρομήτου!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν μπήκαν τα...

Ο Αστέρας επένδυσε σε ένα πρώην ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Β' AKTOR απέκτησε έναν παίκτη που γνωρίζει...

“Πράσινες” ματιές για νεαρό από το Καζακστάν!

Το δίκτυο σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού συνεχίζει να ψάχνει σε...

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ