Άρης

Ο Άρης επένδυσε σε νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού!

Σε μια ακόμη επένδυση για το μέλλον προχωρά ο Άρης, καθώς ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ντιαλό Σανουσί.

Ο 20χρονος Ιβοριανός κεντρικός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Δανία με τη φανέλα της Νόρτζελαντ, καταγράφοντας επτά συμμετοχές με την ομάδα Νέων (U19), ενώ είχε συμπεριληφθεί και αρκετές φορές στην αποστολή της πρώτης ομάδας του δανέζικου συλλόγου.

Ο νεαρός άσος αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (28/6) προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του.

Τη Δευτέρα (29/6), ο Σανουσί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα βρεθεί στα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ για να επικυρώσει τη συμφωνία, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας.

Ο Αφρικανός ανήκε από το 2024 στη Νόρτζελαντ, ωστόσο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, αποχωρώντας για μια νέα “σελίδα” στην καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διεθνείς εμπειρίες για την U12 της Thessaloniki FA στο προπονητικό κέντρο της AZ Alkmaar!

Μια εξαιρετικά σημαντική εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ζει η...

Η ΑΕΚ πήρε μαζί της… για δοκιμή ένα ταλεντάκι στη Γερμανία!

Ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία πραγματοποιεί ο...

“Δίνεται η δυνατότητα να δουλέψει κάτω από πολύ καλές συνθήκες η U19”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε...

Ο νεαρός Ανέστης από τους “Μπέμπηδες” που δοκιμάζεται στους… μεγάλους του πρωταθλήματος!

Σημαντικές εμπειρίες στις ακαδημίες κορυφαίων ομάδων της χώρας συγκεντρώνει...

Η 6αδα της Ακαδημίας του Άρη που θα πάει στην προετοιμασία!

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ