Κηφισιά

Η Κηφισιά “χτύπησε” δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ακόμη δύο κινήσεις που αφορούν το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών του, καταλήγοντας σε συμφωνία με την Κηφισιά για την παραχώρηση δύο παικτών.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος τερματοφύλακας Λουκάς Σταμέλλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά με καθεστώς συνιδιοκτησίας, καθώς οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν να διατηρούν από 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για μία συμφωνία που επιτρέπει στον νεαρό γκολκίπερ να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να συνεχίσει την εξέλιξή του, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του, δείχνοντας ότι εξακολουθεί να πιστεύει στις προοπτικές του.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε και η παραχώρηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού Νεκτάριου Καλοσκάμη στην Κηφισιά με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Ο νεαρός στόπερ θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και αγωνιστικά λεπτά σε υψηλό επίπεδο, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κινήσεις εντάσσονται στη συνολική φιλοσοφία που εφαρμόζει ο σύλλογος σχετικά με την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών του, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξελιχθούν μέσα από ανταγωνιστικές συνθήκες, χωρίς να χάνεται ο έλεγχος της ποδοσφαιρικής τους πορείας.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως τόσο ο Σταμέλλος όσο και ο Καλοσκάμης διαθέτουν σημαντικά περιθώρια εξέλιξης και ευελπιστούν ότι η παρουσία τους στην Κηφισιά θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την αγωνιστική τους ωρίμανση.

Πηγή: Olaprasina1908.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν για την U17 της ΑΕΚ!

Με την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας...

Επίσημη η επιστροφή Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει την U19!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφει στον ΠΑΟΚ — αυτή...

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ