ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε μαζί της… για δοκιμή ένα ταλεντάκι στη Γερμανία!

Ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία πραγματοποιεί ο Βασίλης Αλεξόπουλος, καθώς έλαβε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να ενισχύσει την ομάδα U10 του συλλόγου σε ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά στη Γερμανία.

Ο γεννημένος το 2016 αθλητής κέρδισε τις εντυπώσεις των σκάουτερ της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια αναπτυξιακών διοργανώσεων, παίρνοντας το εισιτήριο για ένα τετραήμερο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις απέναντι σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Η εξέλιξη αυτή αντανακλά άμεσα τη φιλοσοφία και το έργο που επιτελείται στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ΤιτάνεςΑναγέννηση υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Δρούγα.

Στην ακαδημία δίνεται σταθερή προτεραιότητα στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των σωστών βάσεων των νεαρών παικτών, μακριά από τη λογική του αποτελέσματος σε αυτούς τους αγώνες.

Η συμμετοχή του μικρού Βασίλη σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιβεβαιώνει ότι η μεθοδική δουλειά στις μικρές ηλικίες μπορεί να ανοίξει μεγάλους δρόμους για το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ φέρνει Ελληνόπουλο από τη… Γερμανία!

Σε μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το...

Φιλική νίκη για την U19 του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι!

Φιλική νίκη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πέτυχε η...

Η Εθνική Ομάδα “έδωσε” ευχές στον “Ντέλια” για τη γέννηση του παιδιού του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννη Κωνσταντέλιας, καθώς η...

Η Εθνική Παίδων παίζει με Γεωργία για την πρώτη νίκη!

Μετά τις δύο πικρές ήττες από Ισπανία και Ισραήλ...

“Αργυρή” η Ρούσσου στο Παγκόσμιο U20!

Στιγμές απόλυτης υπερηφάνειας χαρίζει ξανά ο ελληνικός στίβος! Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ