Ολυμπιακός (U19)

Το νεαρό “πιστόλι” του Ολυμπιακού έχει θέσει… βάσεις για το μέλλον!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League με 18 τέρματα. Την ίδια στιγμή όμως, ένας άλλος “πρώτος σκόρερ” έγραψε τη δική του ιστορία: ο Παναγιώτης Σαντής, νεαρός φορ της U19 του Ολυμπιακού, κορυφώθηκε στον πίνακα σκόρερ του πρωταθλήματος U19 με 14 γκολ.

Η ιστορία του Σαντής έχει ενδιαφέρον. Τα 14 τέρματά του χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: τα οκτώ σημειώθηκαν με τη φανέλα του Βόλου, συμπεριλαμβανομένου ενός απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ρέντη, και τα έξι με την U19 των Πειραιωτών μετά τη μεταγραφή του.

Με 14 γκολ ο Σαντής προσπέρασε τον τραυματία Καραργύρη της ΑΕΚ που μετράει 13, και τον Νεμπή του Παναθηναϊκού με 12.

Στο πρωτάθλημα απομένουν ακόμα τα ματς Άρης-ΟΦΗ, Βόλος-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Κηφισιά, οπότε η κούρσα για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ παραμένει ανοιχτή.

Σίγουρα με τέτοιες επιδόσεις, ο νεαρός έχει μπει στο… μάτι της πρώτης ομάδας, που αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει η κλήση από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταλεντάκι από την… Μεταμόρφωση απέκτησε η ΑΕΚ!

Άλλο ένα ταλέντο από τις ακαδημίες κάνει το βήμα...

Ο Καρέτσας “βλέπει” ενδιαφέρον από ομάδα… έκπληξη!

Το καλοκαίρι που έρχεται ανήκει στον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Ο...

Ιταλική ομάδα… μπήκε δυνατά στο “κόλπο” για Παυλίδη!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι στο...

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ