Γερμανία

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της Γερμανίας, επικρατώντας 3-0 της Βόλφσμπουργκ στο Πότσνταμ μπροστά σε 8.000 θεατές, με έναν Έλληνα να πρωταγωνιστεί.

Ο 19χρονος Ματθαίος Τσίγκας, που προέρχεται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στη Στουτγκάρδη εδώ και τέσσερα χρόνια, ήταν βασικός σέντερ φορ στον τελικό και κατέκτησε το πρώτο του κύπελλο στη Γερμανία.

Ήταν το 5ο κύπελλο στην ιστορία της U19 της Στουτγκάρδης, με τον σύλλογο να πλησιάζει το ρεκόρ της Φράιμπουργκ που μετράει έξι.

Η σεζόν του Τσίγκα ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη, καθώς είχε 15 γκολ και 13 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Διεθνής με την U19 της Ελλάδας με 8 συμμετοχές και 3 γκολ, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και το επόμενο βήμα της καριέρας του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι νεαροί του Άρη έχουν κάνει… κλικ στον Γρηγορίου!

Η φετινή U19 του Άρη δεν κατέκτησε το Κύπελλο...

Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 2-1...

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ