Η ΑΕΚ έφυγε με νίκη από την έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας με 4-2, στην τελευταία αγωνιστική της Super League U15.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Μιχαηλίδη, αλλά στη συνέχεια έχασε διπλή ευκαιρία στο 25ο λεπτό με Τσαχουρίδη και Κορμανό.
Η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε τις χαμένες ευκαιρίες και ανέτρεψε με γκολ του Κακλαμάνου στο 30ο και του Παροτσίδη στο 42ο λεπτό, παίρνοντας το ημίχρονο με 2-1 υπέρ της.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε για την νίκη και το κατάφερε. Ο Τσαχουρίδης ισοφάρισε στο 57ο, ο Παρασκευαΐδης έκανε το 2-3 στο 60ο και ο Κατσαρός έκλεισε τον λογαριασμό στο 73ο λεπτό με το 2-4.
Συνθέσεις των ομάδων
Κηφισιά: Αναμένεται
ΑΕΚ: Ανέστης, Ανδρικόπουλος, Αμπελάς, Φαναρίσιος, Τσιφτσής (41′ Γιάτσας) Κατσαρός, Κνιθάκης (55′ Κουργιαντάκης) Δημητρούλας (63′ Τσαντόπουλος) Μιχαηλίδης (55′ Παρασκευαϊδης) Τσαχουρίδης (63′ Παμφίλης) Κορμανός

