Παναιτωλικός (U19) - ΠΑΟΚ (U19)

“Κόλλησε” στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, αλλά… στέφθηκε πρωταθλητής!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε ως πρωταθλητής από το Αγρίνιο, μένοντας στην ισοπαλία με 1-1 με τον Παναιτωλικό, για την 16η αγωνιστική της Super League U19.

Ο “δικέφαλος” του βορρά είναι στο συν εννιά από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο “έχει” στην ισοβαθμία, επομένως δικαιούται να απολαύσει μια πανάξια κατάκτηση πρωταθλήματος, την 8η για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία και την πρώτη από το 2021.

Στα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 66′ με τον Γραββάνη, μετά από ασίστ του Βυρσωκινού και ισοφαρίστηκε στο 89′ (Αναμένεται ο σκόρερ), ωστόσο αυτό δεν άλλαξε την εξέλιξη, με τους Θεσσαλονικείς να κλειδώνουν το πρωτάθλημα.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός: Αναμένεται

ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης, Κυριαζίδης, Βυρσωκινός, Τσίτσκας, Αυγητίδης, Ελευθεριάδης, Αρετής (71′ Τουρσουνίδης), Παπαδόπουλος, Γραββάνης (80′ Παπαδημητρίου), Παπανικόπουλος (80′ Κρομμύδας), Στύλος (91′ Τσίτσιλας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ