Ατρόμητος (U15) - Λάρισα (U15)

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το εμπόδιο της Λάρισας με 6-1, για την 15η αγωνιστική της Super League U15.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε σε “τρελά κέφια” τον Λαζαρίδη, όπου σκόραρε τρια γκολ και τον Σκόνδρα που “υπέγραψε” άλλα δυο έφτασε στο τρίποντο χωρίς δυσκολία.

Στο 12ο λεπτό ο Λαζαρίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 στο 28ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σκόνδρα να κάνει το 3-0, με το ημίχρονο να τελειώνει με την διαφορά τριών γκολ.

Στην επανάληψη η Λάρισα έβγαλε αντίδραση και μείωσε το σκορ με τον Τζάρτα στο 43ο λεπτό, ενώ το παιχνίδι είχε άλλα τρια τέρματα.

Αρχικά ο Σκόνδρας στο 61′ έκανε το 4-1, για να πετύχει το χατ – τρικ του ο Λαζαρίδης, έξι λεπτά αργότερα.

Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Παπαχρήστου στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, ολοκληρώνοντας μια καλή εμφάνιση για τους Περιστεριώτες.

Συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος: Μουστάκης, Τσολάκης, Αλουσάνι, Γώγος, Ιωαννίδης, Γιόαν, Σκόνδρας, Βλάχος, Λαζαρίδης, Φάσκο, Τσιναριώτης

Αλλαγές: Μαρίνος, Πλασίντα, Μπάλλος, Παπαχρήστου, Σπαθιάς

Λάρισα: Γερόκωστας, Μπέμπος, Χατζούλης, Δαλακώνης, Χατζής, Κούρδης, Μαλέσκος, Τζιαστούδης, Βαβίτσας, Τζάρτας, Καλογερόπουλος

Αλλαγές: Πίσσας, Μάνθος, Ντίμπρα, Κολωνάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ