ΠΑΟΚ (U19) - Παναιτωλικός (U19)

Προκρίθηκε στον τελικό ο ΠΑΟΚ – Επικράτησε του Παναιτωλικού!

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου U19, μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Ο δικέφαλος του βορρά, έχοντας την κατοχή και την κυκλοφορία, έφτασε στο γκολ στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τσιότας έκανε τη σέντρα και ο Στύλος με το κεφάλι, έδωσε την ασίστ στον Γραββάνη για το 1-0 με προβολή.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και πολλά με το παιχνίδι να κρίνεται μέσα σε… λίγα λεπτά. Στο 64ο λεπτό ο Τουρσουνίδης βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Αρετή, όπου πλάσαρε υποδειγματικά, ενώ τρια λεπτά αργότερα ο Ντούνγκα βρήκε πάλι τον Αρετή για το 3-0.

Το τελικό 3-1 ήρθε από τον Αλμπάνη, όπου σούταρε και σκόραρε για την ομάδα του, ωστόσο μέχρι το τέλος δεν άλλαξαν πολλά.

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας (80’ Κυριαζίδης), Ντούνγκα, Αβράμπος, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Γκιόκα (80’ Κάνιος), Τουρσουνίδης, Αρετής, Στύλος (74’ Παπανικόπουλος), Γραββάνης (80’ Κρομμύδας)

Παναιτωλικός: Τριανταφύλλου, Μεγγίδης, Παυλίδης, Λαζαρίδης, Ασημακούλας, Φερεκίδης (63’ Γκορόγιας), Σταμάτης (46’ Γκοτζάι), Βασιλείου (83’ Καρκαμάνης), Κακιώνης, Αλμπάνης, Γερνάς (68’ Τοζίδης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις του Ταουσιάνη για Μάλτα και Γερμανία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 24...

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για τα προκριματικά του EURO!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, απηύθυνε πρόσκληση...

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο EURO!

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 5-0 από την αντίστοιχη της...

“Εξάστερη” εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 6-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ