Παναθηναϊκός Ακαδημία

Δοκιμάζει 15χρονο ταλέντο από την Ξηροκρήνη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έφερε ένα νεαρό ταλέντο στο Κορωπί για να το περάσει από δοκιμές και αν πείσει να αποκτηθεί.

Ο λόγος για τον 15χρονο Εμάνουελ Μπόατενγκ, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Π.Ο Ξηροκρήνης, όπου τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται στην Ακαδημία του “Τριφυλλιού”.

Ο νεαρός (γεννημένος το 2010), μέχρι τώρα, έχει δείξει θετικά στοιχεία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του να ανακοινώνει τις δοκιμές του.

Ο Π.Ο. Ξηροκρήνης εξέδωσε μάλιστα την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Μια σπουδαία εμπειρία για τον Εμάνουελ Μπόατενγκ! Ο αθλητής μας Εμάνουελ Μπόατενγκ (2010) βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, έπειτα από πρόσκληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να συμμετάσχει σε δοκιμαστικές προπονήσεις. Ο Εμάνουελ μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην Ακαδημία μας καθώς αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά της τμήματα.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Κ-17 της ακαδημίας μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόκριση του τμήματος στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Τη φετινή σεζόν αποτελεί βασικό στέλεχος της ανδρικής μας ομάδας, σε ηλικία μόλις 15 ετών, αποδεικνύοντας καθημερινά το ταλέντο, την εργατικότητα και τον χαρακτήρα του.

Η πρόσκληση αυτή αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειάς του αλλά και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ