Ολυμπιακός

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο “μάτι” τους Σέρβους ποδοσφαιριστές, που τους τσεκάρει για την U19 του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τους Στέφαν Πέτροβιτς και Ντράγκαν Άνοκιτς, όπου αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για τους Πειραιώτες.

Αρχικά ο νεαρός Πέτροβιτς (γεννημένος στις 01/03/2008) έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν μέχρι το 2028 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Την τρέχουσα σεζόν έχει δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Παρτίζαν παίζοντας στα δύο τελευταία ματς στο πρωτάθλημα εναντίον της Ραντνίτσκι Νις και της Ράντνικ.

Από την άλλη ο… μικρότερος Ντράγκαν Άνοκιτς (γεννημένος στις 24/11/2009) αγωνίζεται με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και συγκεκριμένα ως αμυντικός μέσος στην U17 των Σέρβων.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες επαφές και παρουσιάζεται έτοιμος να αποκτήσει τους Σέρβους για να ενισχύσει τις ομάδες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ