Λεβαδειακός (U15) - ΑΕΚ (U15)

Πέρασε με… πέμπτη από τη Λιβαδειά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε με νίκη από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 5-0 του Λεβαδειακού για την 22η αγωνιστική της Super League U15.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και υποχρέωσαν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Ανέστη, να πει «όχι» στον Καζάκη στο 3’, ενώ ακολούθησε δοκάρι των γηπεδούχων με σουτ του Ζαγγαρίδη στο 6′. Από εκεί και μετά, όμως, ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος της ΑΕΚ.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 27’, όταν ο Κορμανός εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Παρασκευαΐδη. Μάλιστα, ο Παρασκευαΐδης είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ΑΕΚ στο 39’, όταν λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε η ΑΕΚ και στο 2ο ημίχρονο. Το 0-2 ήρθε από τον Κορμανό στο 58’, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Λιάκος, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παρασκευαΐδης εκτέλεσε από μακριά για το 0-3 της ΑΕΚ.

Το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κορμανού ήρθε στο 72’, όταν έκανε με σουτ το 0-4, ενώ ο Λιάκος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός: Θεοδώρου, Κουνδουράκης, Τσέπα, Γρίβας (67′ Σύρος), Σταυρακάκης (77′ Ασλανίδης), Τσίπης, Καντάς (58′ Κουνδουράκης), Τριανταφυλλόπουλος (77′ Κοντέλας), Καζάκης (77′ Ποθητός), Ζέρβας, Ζαγγαρίδης)

ΑΕΚ: Ανέστης, Κανιός (74’ Μιχαηλίδης), Ελευθεριάδης, Τσιφτσής, Μυλωνάς (69’ Φαναρίσιος), Μεργούπης, Τσαντόπουλος (69’ Κουργιαντάκης), Κνιθάκης, Παρασκευαΐδης, Λιάκος, Κορμανός (74’ Παμφίλης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόπαλο και το “Αθηναϊκό” ντέρμπι της Super League U19!

Μετά το παιχνίδι των U17, που είχε διεξαχθεί στις...

“Πεντάστερη” εμφάνιση για τον Ολυμπιακό επί του Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε κανένα εμπόδιο και επικράτησε με...

Πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2-0, για την...

“Κόλλησαν” στο μηδέν Ατρόμητος και Βόλος!

Ατρόμητος και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ