Το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον νεαρό Καρέτσα είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο οι Γάλλοι… το έχουν προχωρήσει το θέμα αρκετά.
Ήδη αρκετές κορυφαίες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 18χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος διαπρέπει με την Γκενκ μετρώντας 3 γκολ και 15 (!) ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Στην εκπομπή Box2Box του Sport24, οι Ηλίας Καλλονάς και Αντώνης Οικονομίδης ανέλυσαν τα δεδομένα γύρω απ’ την υπόθεσή του, στάθηκαν σε συγκεκριμένες ομάδες που έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του, ενώ έκαναν ειδική αναφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Συγκεκριμένα, όπως τονίστηκε, οι Παριζιάνοι όχι απλά ενδιαφέρονται, αλλά έχουν μπει δυνατά στο κόλπο, καθώς αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει ιδιαίτερα στον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος και έχει εκφράσει τον θαυμασμό του και παράλληλα έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες της ομάδας την απόκτησή του.

