Ολυμπιακός

Ξανά για τον… Πράτες ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει για την περίπτωση του νεαρού ταλέντου από τη Βραζιλία, όπως αναφέρουν σήμερα ΜΜΕ της χώρας του “καφέ”.

Ο 17χρονος Κάουα Πράτες είναι από τα ανερχόμενα μπακ της Βραζιλίας και φορά τη φανέλα της Κρουζέιρο.

Η ομάδα του Πειραιά τσέκαρε την περίπτωση του από πέρυσι, ωστόσο η υπόθεση του δεν προχώρησε, με Βραζιλιάνικα ΜΜΕ να τον επαναφέρουν στο προσκήνιο.

Ο Πράτες είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και η χρηματιστηριακή του αποτίμηση τοποθετείται στα 6 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός δεν “παίζει” μόνος για την περίπτωση του νεαρού, καθώς ενδιαφέρον για τον 17χρονο άσο δείχνει και η Ντόρτμουντ. Μάλιστα οι Γερμανοί κατέθεσαν πρόταση στην Κρουζέιρο, ωστόσο απορρίφθηκε.

Η πρόταση της Ντόρτμουντ δεν ξεπερνούσε τα 4.000.000 ευρώ, με την Βραζιλιάνικη ομάδα να δίνει μια… γεύση στους μνηστήρες για το που πρέπει να κινηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβαλε… δύσκολα ο Παναιτωλικός αλλά πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναιτωλικός έβαλε πολλές δυσκολίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε...

Νίκη για την U17 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού!

Η U17 του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη...

Ένα και… καλό για την ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και να...

Νίκη για την U15 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Διπλό για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε του Αστέρα με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ