Τετάρτη, 28/01/26
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, 2026
Ολυμπιακός

Ξανά για τον… Πράτες ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει για την περίπτωση του νεαρού ταλέντου από τη Βραζιλία, όπως αναφέρουν σήμερα ΜΜΕ της χώρας του “καφέ”.

Ο 17χρονος Κάουα Πράτες είναι από τα ανερχόμενα μπακ της Βραζιλίας και φορά τη φανέλα της Κρουζέιρο.

Η ομάδα του Πειραιά τσέκαρε την περίπτωση του από πέρυσι, ωστόσο η υπόθεση του δεν προχώρησε, με Βραζιλιάνικα ΜΜΕ να τον επαναφέρουν στο προσκήνιο.

Ο Πράτες είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και η χρηματιστηριακή του αποτίμηση τοποθετείται στα 6 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός δεν “παίζει” μόνος για την περίπτωση του νεαρού, καθώς ενδιαφέρον για τον 17χρονο άσο δείχνει και η Ντόρτμουντ. Μάλιστα οι Γερμανοί κατέθεσαν πρόταση στην Κρουζέιρο, ωστόσο απορρίφθηκε.

Η πρόταση της Ντόρτμουντ δεν ξεπερνούσε τα 4.000.000 ευρώ, με την Βραζιλιάνικη ομάδα να δίνει μια… γεύση στους μνηστήρες για το που πρέπει να κινηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ κάλεσε ακόμη ένα Ελληνόπουλο που αγωνίζεται στο εξωτερικό!

Η ΕΠΟ συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει στην...

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τσιλιγγίρη!

Ο Πανσερραϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Γιάννη Τσιλιγγίρη,...

Έκανε σέντρα στο Τολό το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Εθνικής!

Η "σέντρα" στο αναπτυξιακό πρόγραμμα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U14...

Μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού αποχώρησε με μεταγραφή!

Υπήρξε ένα μεγάλο ταλέντο για την ομάδα του Παναθηναϊκού,...

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ