Άρης (U19) - Αστέρας Aktor (U19)

Σημαντικό τρίποντο για Άρη επί του Αστέρα!

Ο Άρης πήρε μια μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Aktor, επικρατώντας με 3-1, για την 10η αγωνιστική της Super League U19.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε το πρώτο γκολ με τον Χαρούπα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Άρης μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε στο 52ο λεπτό με τον Καραμανλή για το 2-0, για να έρθει ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 69ο λεπτό για να διαμορφώσει το 3-0 για την ομάδα του.

Ο Αστέρας, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 81ο λεπτό με τον Κίκινα για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Συνθέσεις των ομάδων

Άρης: Ρέγες, Δουπάτσης (85’ Χοχλάκης), Αντωνιάδης, Γεωργιάδης, Κασσάρας, Μαυρόπουλος, Παλούκης (65’ Παπαδόπουλος), Χαρούπας, Καραμανλής (75’ Κυριαζής), Παπασαραφιανός (75’ Ζήτρος), Σουγιολτσής (65’ Ντόου)

Αστέρας Aktor: Κότσαρης, Ανδρεάδης (86′ Δέμος), Κόρο (71′ Τζιραλίδης), Αργειτάκης, Okoye, Κολοσκόπης, Σεϊτανίδης, Ζόγκου, Μανταζέλης (55′ Μηνασίδης), Συνολάκης, Κοσκολέτος (71′ Κίκινας)

Φωτό Αρχείου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε κορυφαίο τουρνουά στην Ισπανία η U12 του Παναθηναϊκού!

Μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της U12...

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν στο… ποδόσφαιρο!

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν αποκλειστικά στις ικανότητες κάθε...

Σε όμιλο… τριών ομάδα η Εθνική Κορασίδων!

Η κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...

Κλήρωσε για την Εθνική Νεανίδων στο EURO WU19!

Στον 3ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της League...

Μεγάλη αποχώρηση από την U17 του Λεβαδειακού!

Η U17 του Λεβαδειακού βρίσκεται σε... αλλαγή προπονητή, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ