ΠΑΟΚ

“Ο ΠΑΟΚ θέλει δύο παίκτες για την άμυνα, να προωθηθούν κι άλλα παιδιά από την ακαδημία”!

Στο Metropolis 95.5, και την εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις των τριών διεκδικητών του τίτλου και πού χρειάζεται ενίσχυση ο Δικέφαλος του Βορρά.

“Είναι πολύ καλό για το Πρωτάθλημα που και οι τρεις διεκδικητές του τίτλου ενισχύονται μεταγραφικά με ποιοτικούς παίκτες. Αυτό κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα και ο τίτλος όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής θα κριθεί στο τέλος”.

Για το πού χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, κυρίως λόγω τραυματισμών και θα πρέπει να κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό. Ο Μπάμπα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και θα μπορούσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να δουν παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Ο ΠΑΟΚ όπως και κάθε ομάδα που θέλει να πετύχει πράγματα χρειάζεται να έχει βάθος στο ρόστερ, με 2-3 παίκτες σε κάθε θέση. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προωθήσει παίκτες από την ακαδημία, πέραν από τον Μύθου, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα ταλέντα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε νεαρό μετά από δοκιμές!

Σε μια σημαντική επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο...

Μετά τον Καρέτσα, η Γκένκ “μαγειρεύει” νέα… περίπτωση Έλληνα νεαρού!

Μετά την πώληση-μαμούθ του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ,...

“Σαρώνει” την Ελλάδα για το… μέλλον του ο Παναθηναϊκός!

"Μάτια" σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αποκτά ο Παναθηναϊκός!...

Η χρησιμότητα των φιλικών προετοιμασίας στις Ακαδημίες!

Στις ηλικίες U14 έως U19, τα φιλικά προετοιμασίας δεν...

Η Μπενφίκα έριξε… άκυρο αξίας 50 εκατομμυρίων για Παυλίδη!

Σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ευρωπαϊκής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ