ΑΕΚ (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Ντέρμπι… πέντε αστέρων με “ερυθρόλευκο” νικητή!

Με νικητή τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε σήμερα το ντέρμπι της Super League U19, όπου βρήκε τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν με 3-2 της ΑΕΚ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν πολύ λίγες. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε τη μοναδική καλή ευκαιρία του στο 39′ και ο Χαμζά άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Η ΑΕΚ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 57′ μετά από ωραίο συνδυασμό Σελλά-Τζαμαλή και σέντρα του τελευταίου στον Γκολφίνο που σκόραρε με κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού. Ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 65′ με τον Αβραμούλη μετά από φάση διαρκείας, όμως η ΑΕΚ απάντησε ξανά με γκολ του Βλιώρα, μετά από σουτ του Πόριαζη -στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μετά την είσοδό του ως αλλαγή- στο δοκάρι.

Ο Πόριαζης θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο 81′, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τον νίκησε με δύσκολη επέμβαση, και αντί για το 3-2 έγινε το 2-3 με ένα ακόμα γκολ του Χαμζά στο 88′.

Συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Παπαβασιλείου, Σελλάς, Σαμουργασίδης, Τσαραμανίδης, Ψυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος (76′ Κούπερ) Λούπας (68′ Χριστακόπουλος) Παλαιολόγου, Τζαμαλής (87′ Καππάτος) Γκολφίνος (68′ Πόριαζης) Βλιώρας (76′ Θωμάκος)

Ολυμπιακός: Καμπαγιοβάνης, Σιώζιος, Αλαφάκης Μίλισιτς, Αβραμούλης, Φίλης, Κολοκοτρώνης, Τουφάκης, Σαντής, Χάμζα, Γιουσούφ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Παραγουάη!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (γεννηθέντες...

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ