Ατρόμητος Ακαδημία

Η Μπάγερν δοκιμάζει ταλέντο του Ατρομήτου!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου έχει την μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει μια μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα.

Στο Μόναχο βρίσκεται ο 16χρονος στόπερ του Ατρόμητου, Κωνσταντίνος Καρανδρίκας, προκειμένου να περάσει επίσημα δοκιμαστικά στη Μπάγερν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ, ο άσος της ομάδας του Περιστερίου εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο από τους Βαυαρούς οι οποίοι τον παρακολούθησαν διά ζώσης στο πρωτάθλημα U17 και κινήθηκαν θεσμικά, μέσω UEFA, ώστε να διασφαλίσουν άδεια από τον Ατρόμητο για να περάσει από trial.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών και το “οκ” του ελληνικού συλλόγου, οριστικοποίθηκε το ταξίδι στο Μόναχο. Ο νεαρός θα παραμείνει για μία εβδομάδα στη Γερμανική πόλη και το προσεχές Σάββατο οι άνθρωποι της Μπάγερν θα τον τσεκάρουν σε φιλικό.

Σύμφωνα με όσα γίνονται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν ο νεαρός περάσει αυτό το πρώτο στάδιο, θα ξανακληθεί στο τέλος της σεζόν για τη δεύτερη φάση. Εάν περάσει και από εκεί, τότε θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων για την απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν στο… ποδόσφαιρο!

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν αποκλειστικά στις ικανότητες κάθε...

Σε όμιλο… τριών ομάδα η Εθνική Κορασίδων!

Η κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...

Κλήρωσε για την Εθνική Νεανίδων στο EURO WU19!

Στον 3ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της League...

Μεγάλη αποχώρηση από την U17 του Λεβαδειακού!

Η U17 του Λεβαδειακού βρίσκεται σε... αλλαγή προπονητή, καθώς...

Ταλεντάκι από την… Μεταμόρφωση απέκτησε η ΑΕΚ!

Άλλο ένα ταλέντο από τις ακαδημίες κάνει το βήμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ