Παναθηναϊκός

Ενδιαφέρον για ακόμη ένα ταλέντο από τη Λατινική Αμερική για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά ακόμη ένα ταλέντο, με τον νεαρό Μεντίνα της Λανούς να είναι στη λίστα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του Αγκουστίν Μεντίνα, που ανήκει στην Λανούς.

Πρόκειται για 19χρονο Αργεντινό αμυντικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Λανούς κι έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι τον Δεκέμβριο του 2028.

Ο δημοσιογράφος Νταβίντ που ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της Λανούς έκανε μία ανάρτηση στο X στην οποία ανέφερε πως ο Αγκουστίν Μεντίνα ειναι σε επαφές με τους “Πράσινους”.

Ο νεαρός μέσος, ύψους 1,75, είναι “απόφοιτος” των ακαδημιών της και έχει παίξει σε 55 ματς με τη φανέλα της (2 γκολ/1 ασίστ).

Το 2024/25 δε καθιερώθηκε και είχε 43 εμφανίσεις, όπου βρήκε μία φορά δίχτυα.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

“Χωρίς αμφιβολία, ένας από τους παίκτες του ρόστερ της Λανούς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο Αγκουστίν Μεντίνα. Η ομάδα που τον παρακολουθεί στενά σήμερα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» τώρα τελειώνουν και την μεταγραφή του Σαντίνο Αντίνο, ενός ακόμα παίκτη που ξεχώρισε το 2025”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ