Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο φινάλε τον Αστέρα και έμειναν στο 1-1, στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστική της Super League U19.
Οι “ερυθρόλευκοι” δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά τον αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ στο 20ό λεπτό, όταν Κοσκολέτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με μακρινό σουτ έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Σίμου ήταν πιο δραστήρια και είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ενώ στο 63′ ακυρώθηκε και γκολ του Βασιλακόπουλου ως οφσάιντ.
Το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 90+2′ με τον Κολοκοτρώνη να κάνει γέμισμα, ο Μίλισιτς να μοιράζει στον Μουγγό και ο τελευταίος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.
Συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός: Xριστοδουλόπουλος, Θεοδωρίδης (87′ Μουγγός), Φράγκος (67′ Σιώζιος), Καρκατσάλης (59′ Αβραμούλης), Μίλισιτς, Πλειώνης (59′ Τρικαλιώτης), Κολοκοτρώνης, Κότσαλος, Καλαϊτζιδης (59′ Κορτές), Χάμζα, Βασιλακόπουλος.
Αστέρας Aktor: Κακαδιάρης, Ανδρεάδης, Κόρο, Οκόγιε, Αργειτάκης, Αδαμάκης, Χριστοδούλου (55′ Σεϊτανίδης), Ζόγκου, Κοσκολέτος (61′ Μηνασίδης), Συνολάκης (81′ Μανταζέλης), Ντερβίση (55′ Μπασδάς).

