Ολυμπιακός

Νέο… ταλεντάκι από Αστέρα τσεκάρει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με τον νεαρό Αγγελάκη και πλέον στρέφει το “βλέμμα” του σε ακόμη ένα ταλέντο.

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα του Πειραιά θα κινηθεί για τον νεαρό Γκάμπριελ Κοντράσι, όπου πετάει “φωτιές” με την φανέλα της U19 του Αστέρα.

Ο επιθετικός, που έχει καταγωγή από την Αλβανία, αλλά παίζει στις μικρές εθνικές της Ελλάδας δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17 του χρόνια και ήδη εντυπωσιάζει.

Η διοίκηση του Αστέρας Aktor φρόντισε το καλοκαίρι να τον “δέσει” με επαγγελματικό συμβόλαιο και για να τον παραχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Μάλιστα, ενδιαφέρον, φέρονται να έχουν εκδηλώσει και ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί από πέρυσι και φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει την περίπτωση του.

Ο 17χρονος φορ έχει ήδη παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και τη φετινή σεζόν μετρά 3 γκολ και 1 ασίστ σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα U19, παρουσιάζοντας στοιχεία επιθετικού που συνδυάζει σωματικά προσόντα και σωστές τοποθετήσεις στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε με… τετάρτη τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε καμία δυσκολία και επικράτησε με...

“Εφτάψυχος” ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΛ!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-0...

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των “δικεφάλων”!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ με 2-0,...

Πρωταθλητής της Super League 2 U17 ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και...

Κρίθηκε στο… δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι στην Κηφισιά!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι κόντρα στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ