Εθνική Προπαίδων (U15)

Ηττήθηκε σε ματσάρα… εννέα αστέρων η Εθνική Προπαίδων!

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και πολλά γκολ εκατέρωθεν, η Εθνική Προπαίδων (U15) ηττήθηκε 6-3 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στον δεύτερο αγώνα της στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA U15, το οποίο διεξάγεται στο Cidade do Futebol, το προπονητικό κέντρο της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας.

Τα γκολ για την οικοδέσποινα σημείωσαν οι Ακίνιο (5′), Σολωμίδης (αυτογκόλ 22′), Σαλγάδο (55′), Ρομπέιρο (77′, 88′), Τιάγκο (90+2′) ενώ για την Ελλάδα τα γκολ σημείωσαν οι Δημητρακόπουλος (2′), Δημόπουλος (28′), Τσιφτσής (84′).

Η σύνθεση της Εθνικής: Χρυσουλάκης, Κολιός, Δημόπουλος, Σολωμίδης, Δημητρακόπουλος, Πριόβολος, Μούτας, Βιδάλης, Τσαχουρίδης, Παπαγεωργόπουλος, Λιάκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσιφτσής, Ίτσκος, Κακάλης, Κοτρομαγιάς, Ζήτρος, Φλέγγας, Κασίμος.

Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 10:30 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Cidade do Futebol για την τελευταία αγωνιστική του αναπτυξιακού τουρνουά κάτω των 15 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ