Ολυμπιακός (U19)

“Υψηλού επιπέδου αγώνας – Έχουμε ακόμα έναν για να πάρουμε την πρόκριση”!

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στα θετικά του αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί. Παράλληλα ανέφερε πως μένει ένα παιχνίδι για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένας αγώνας πραγματικά υψηλού επιπέδου, ο αντίπαλος είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά θεωρώ ότι η δικιά μας ομάδα ήταν αρκετά ανταγωνιστική σε αυτόν τον αγώνα. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε στιγμές για να προηγηθεί, πράγμα που δεν έγινε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι να μπει το γκολ η ομάδα μας θα μπορούσε και να προηγηθεί και να έχουμε κερδίσει τον αγώνα.

Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται 95 λεπτά συγκέντρωση, πνευματική και πάνω από όλα τακτική. Για πέντε λεπτά δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε και δυστυχώς χάσαμε τον αγώνα, αλλά έγινε μεγάλη προσπάθεια το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και είμαι ευχαριστημένος γιατί μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις ταχύτητες και σε αυτό το επίπεδο.

Εμείς από αύριο δουλειά και για το θεσμό του UEFA Youth League έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα για να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, θεωρώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση για να ξαναβρούμε τέτοιου είδους αντιπάλους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιστορική πρόκριση”!

Η Εθνική Παίδων πέτυχε μια ιστορική πρόκριση, εξασφαλίζοντας για...

“Κόλλησε” στην ισοπαλία η Εθνική με τη Σουηδία!

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν,...

Ηττήθηκε από Γερμανία αλλά ελπίζει η Εθνική Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Γερμανία...

“Πέταξε” για Μουντιάλ η Εθνική Παίδων!

Στο Ούλτσινι του Μαυροβουνίου, η Εθνική Παίδων (U17) νίκησε...

Μια νίκη… μακριά από το Μουντιάλ U17 η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ