Super League 2 U17

Ξανά… αναβολή στο πρωτάθλημα της Super League 2 U17!

Το πρωτάθλημα δεν έκανε σέντρα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως ήταν προγραμματισμένο δίνοντας ξανά… αναβολή στη σέντρα.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδωσε παράταση για μια ακόμη εβδομάδα, με την 1η αγωνιστική να αναμένεται το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου, εκτός… απροόπτου, καθώς από το καλοκαίρι έχει στείλει την 3η της προκήρυξη στις ομάδες, με διαφοροποιημένους όρους.

Αν δεν αλλάξει κάτι, τις επόμενες ημέρες, τότε το πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο ομίλους και θα είναι 5 στον Βορρά και 8 στον Νότο.

Οι δυο όμιλοι

Α’ Όμιλος: Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα

Β’ Όμιλος: Καλλιθέα, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Ελλάς Σύρου, Μαρκό, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Πανιώνιος

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε (2) δύο γύρους Α’ & Β’, δέκα (10) αγωνιστικών για τον Α Όμιλο και δεκατεσσάρων (14) αγωνιστικών για τον Β’ Όμιλο.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και των δύο γύρων του κάθε Ομίλου, η πρωταθλήτρια του Α’ Ομίλου και η πρωταθλήτρια του Β’ Ομίλου θα αγωνισθούν σε έναν μονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια, προκειμένου να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό Βόσνιο αμυντικό!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύση στο κέντρο της άμυνας μετά...

Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Γιώργος Κούτσιας!

Ο Γιώργος Κούτσιας συνεχίζει να γράφει κεφάλαια σε διαφορετικές...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να στηριχθεί σε δυο μεγάλα ταλέντα!

Δύο νεαροί παίκτες της ακαδημίας του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει...

Ξεχωρίζει στην Ολλανδία ο νεαρός Κουτσίδης και… υπάρχει ενδιαφέρον!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ