Παναθηναϊκός

Σκέφτεται να “σπάσει” δανεισμό νεαρού ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βλέπει τον νεαρό ποδοσφαιριστή του να τα πηγαίνει αρκετά καλά και μοιάζει να έχει… σκέψεις επιστροφής του.

Ο λόγος για τον νεαρό Γιώργο Κάτρη, όπου βρίσκεται με δανεισμό στον Λεβαδειακό, εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο ταλαντούχος αμυντικός τα πηγαίνει αρκετά καλά στον δανεισμό του και έχει δώσει αρκετά θετικά στοιχεία στους ανθρώπους του “Τριφυλλιού”.

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός να επιστρέψει τον Γενάρη στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενημερώσει τον Ράφα Μπενίτεθ για τους δανεισμούς και τα “πεπραγμένα” αυτών, με τον Κάτρη να αποτελεί μια καλή επιλογή για να “φρεσκάρει” την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε νεαρό μετά από δοκιμές!

Σε μια σημαντική επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο...

Μετά τον Καρέτσα, η Γκένκ “μαγειρεύει” νέα… περίπτωση Έλληνα νεαρού!

Μετά την πώληση-μαμούθ του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ,...

“Σαρώνει” την Ελλάδα για το… μέλλον του ο Παναθηναϊκός!

"Μάτια" σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αποκτά ο Παναθηναϊκός!...

Η χρησιμότητα των φιλικών προετοιμασίας στις Ακαδημίες!

Στις ηλικίες U14 έως U19, τα φιλικά προετοιμασίας δεν...

Η Μπενφίκα έριξε… άκυρο αξίας 50 εκατομμυρίων για Παυλίδη!

Σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ευρωπαϊκής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ