ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε ταλέντο του και το “δένει” στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανανέωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, για τα επόμενα χρόνια, κρατώντας τον στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ “έδεσε” ένα από τα σημαντικά μέλη της U19, καθώς ο Γιώργος Κοσίδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Από τα επτά του χρόνια στον “δικέφαλο του βορρά”, ο Κοσίδης έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο και δυναμικό αμυντικό, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξί μπακ.

Είναι γεννημένος το 2007, πρωταθλητής με την U17, κυπελλούχος Super League με την U19, διεθνής και μέλος του ΠΑΟΚ Β από την αρχή της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιώργου Κοσίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Από τα επτά του χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κοσίδης, έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο και δυναμικό αμυντικό, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξί μπακ. Είναι γεννημένος το 2007, πρωταθλητής με την Κ17, κυπελλούχος Super League με την Κ19, διεθνής και μέλος του ΠΑΟΚ Β από την αρχή της σεζόν. Προφανώς, αγωνίζεται και με την Κ19 στο Youth League“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη νίκη για την Εθνική που προκρίνεται στην δεύτερη φάση!

Πρώτη νίκη στον πιο κρίσιμο αγώνα για την Εθνική...

Κόντρα στο Καζακστάν για την πρόκριση η Εθνική – Ζωντανά η μεγάλη μάχη!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν στο γήπεδο...

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς: Βροχή στη μία εστία, λιακάδα στην άλλη!

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκλεψε την παράσταση σε ερασιτεχνικό...

Στην κορυφή του “Football Mind” η U12 της ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακή παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η U12...

Ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη τα ταλεντάκια του Βόλου!

Στο τουρνουά Next Gen που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6-7...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ