ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε ταλέντο του και το “δένει” στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανανέωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, για τα επόμενα χρόνια, κρατώντας τον στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ “έδεσε” ένα από τα σημαντικά μέλη της U19, καθώς ο Γιώργος Κοσίδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Από τα επτά του χρόνια στον “δικέφαλο του βορρά”, ο Κοσίδης έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο και δυναμικό αμυντικό, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξί μπακ.

Είναι γεννημένος το 2007, πρωταθλητής με την U17, κυπελλούχος Super League με την U19, διεθνής και μέλος του ΠΑΟΚ Β από την αρχή της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιώργου Κοσίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Από τα επτά του χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κοσίδης, έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο και δυναμικό αμυντικό, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξί μπακ. Είναι γεννημένος το 2007, πρωταθλητής με την Κ17, κυπελλούχος Super League με την Κ19, διεθνής και μέλος του ΠΑΟΚ Β από την αρχή της σεζόν. Προφανώς, αγωνίζεται και με την Κ19 στο Youth League“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

“Εξάστερη” εμφάνιση για την ΑΕΚ επί της Κηφισιάς!

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο παιχνίδι και επικράτησε με 6-2...

Νίκη για Ολυμπιακό επί του Αστέρα στη Super League U15!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0...

Έριξε “τεσσάρα” στο Γιβραλτάρ η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων πήρε τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ...

“Πεντάστερη” νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέρασε με νίκη αυτό το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ