Ολυμπιακός (U19)

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Youth League την ώρα του… καφέ!

Την ώρα που άπαντες θα απολαμβάνουν… το καφεδάκι τους το πρωί, τα ταλέντα του Ολυμπιακού έχουν σημαντική αναμέτρηση.

Ούτε το…πρωινό τους δεν θα προλάβουν να πάρουν τα παιδιά του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Καϊράτ Αλμάτι.

Και αυτό γιατι η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί η αναμέτρηση στις… 9 το πρωί! Ναι καλά διαβάσατε, μετά το πρωινό έχει αναμέτρηση και μάλιστα για την κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση των Νέων.

Πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι για την 6η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του θεσμού του UEFA Youth League, το οποίο άλλαξε γήπεδο διεξαγωγής, όπως φυσικά έγινε και για την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο “Astana Arena”, όπως ανακοινώθηκε, με το ίδιο γήπεδο να φιλοξενεί και τους “μεγάλους”.

Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού, μέχρι τώρα

Ολυμπιακός – Πάφος 4-0

Άρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 3-0

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 2-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον Τζολάκη και ο Μουζακίτης – Συμφώνησε με ομάδα της Premier League!

Η ελληνική "παροικία" στη Χαλ φαίνεται πως μεγαλώνει. Ο...

Φεύγει για… Γερμανία ο νεαρός Κουτσίδης!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης βλέπει το μέλλον του μακριά από...

Κληρώνει σήμερα για ΠΑΟΚ στο UEFA Youth League!

Γνωστό έγινε σήμερα (1/9) το "μονοπάτι" της U19 του...

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ