Βέλγιο

Ο Καρέτσας “τελείωσε” κάθε… μνηστήρα με μια του υπογραφή!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έδωσε… τέλος σε κάθε σενάριο μεταγραφής, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την Γκενκ.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γκενκ μέχρι το 2029, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Τα “βουβάλια” επέκτειναν το συμβόλαιο του “Κος” προκειμένου να οχυρωθούν για το καλοκαίρι που πλησιάζει καθώς ο Καρέτσας έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Στο Βέλγιο τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 18χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός υπέγραψε, με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, χωρίς να γίνει γνωστό αν έχει μπει στη συμφωνία ρήτρα εξαγοράς.

Συνολικά στην καριέρα του με την Γκενκ, ο Καρέτσας έχει καταγράψει 62 συμμετοχές, όπου μετράει 3 γκολ και 12 ασίστ. Παράλληλα, σε 9 συμμετοχές με το εθνόσημο έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταλεντάκι από την… Μεταμόρφωση απέκτησε η ΑΕΚ!

Άλλο ένα ταλέντο από τις ακαδημίες κάνει το βήμα...

Ο Καρέτσας “βλέπει” ενδιαφέρον από ομάδα… έκπληξη!

Το καλοκαίρι που έρχεται ανήκει στον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Ο...

Ιταλική ομάδα… μπήκε δυνατά στο “κόλπο” για Παυλίδη!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι στο...

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ