Βέλγιο

Ο Καρέτσας “τελείωσε” κάθε… μνηστήρα με μια του υπογραφή!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έδωσε… τέλος σε κάθε σενάριο μεταγραφής, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την Γκενκ.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γκενκ μέχρι το 2029, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Τα “βουβάλια” επέκτειναν το συμβόλαιο του “Κος” προκειμένου να οχυρωθούν για το καλοκαίρι που πλησιάζει καθώς ο Καρέτσας έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Στο Βέλγιο τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 18χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός υπέγραψε, με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, χωρίς να γίνει γνωστό αν έχει μπει στη συμφωνία ρήτρα εξαγοράς.

Συνολικά στην καριέρα του με την Γκενκ, ο Καρέτσας έχει καταγράψει 62 συμμετοχές, όπου μετράει 3 γκολ και 12 ασίστ. Παράλληλα, σε 9 συμμετοχές με το εθνόσημο έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Παραγουάη!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (γεννηθέντες...

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ