Βέλγιο

Ο Καρέτσας “τελείωσε” κάθε… μνηστήρα με μια του υπογραφή!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έδωσε… τέλος σε κάθε σενάριο μεταγραφής, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την Γκενκ.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γκενκ μέχρι το 2029, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Τα “βουβάλια” επέκτειναν το συμβόλαιο του “Κος” προκειμένου να οχυρωθούν για το καλοκαίρι που πλησιάζει καθώς ο Καρέτσας έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Στο Βέλγιο τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 18χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός υπέγραψε, με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, χωρίς να γίνει γνωστό αν έχει μπει στη συμφωνία ρήτρα εξαγοράς.

Συνολικά στην καριέρα του με την Γκενκ, ο Καρέτσας έχει καταγράψει 62 συμμετοχές, όπου μετράει 3 γκολ και 12 ασίστ. Παράλληλα, σε 9 συμμετοχές με το εθνόσημο έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Παίζει” η επιστροφή του Κωστούλα στην Ελλάδα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας παραμένει αγαπητός στην καρδιά των φιλάθλων...

Ο Κρόος επιστρέφει στην ομάδα που… πέτυχε τα πάντα!

Ο Τόνι Κρόος φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη...

Στα ραντάρ Ελληνικών ομάδων ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φέρεται να απασχολεί...

Φεύγει ένα μεγάλο ταλέντο από τον Ολυμπιακό;

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο ταλέντο, που ωστόσο...

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ