Βέλγιο

Ο Καρέτσας “τελείωσε” κάθε… μνηστήρα με μια του υπογραφή!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έδωσε… τέλος σε κάθε σενάριο μεταγραφής, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την Γκενκ.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γκενκ μέχρι το 2029, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Τα “βουβάλια” επέκτειναν το συμβόλαιο του “Κος” προκειμένου να οχυρωθούν για το καλοκαίρι που πλησιάζει καθώς ο Καρέτσας έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Στο Βέλγιο τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 18χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός υπέγραψε, με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, χωρίς να γίνει γνωστό αν έχει μπει στη συμφωνία ρήτρα εξαγοράς.

Συνολικά στην καριέρα του με την Γκενκ, ο Καρέτσας έχει καταγράψει 62 συμμετοχές, όπου μετράει 3 γκολ και 12 ασίστ. Παράλληλα, σε 9 συμμετοχές με το εθνόσημο έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

Κέρδισε Αστέρα και έκανε το… 18/18 ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Αστέρα, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ