Τσεχία

Ένα δικό μας παιδί διαπρέπει στην Τσεχία!

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε… προαγωγή στην πρώτη ομάδα και ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Κουλιζάκο, όπου αγωνίζεται στην Τσεχία με την φανέλα της Βιτκόβιτσε.

Ο ταλαντούχος (γεννημένος το 2007) Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Τσεχία από τα έξι του χρόνια και όταν τον εντόπισε η ομάδα του, έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από την Βιτκόβιτσε σε ενα προπονητικό καμπ, εκεί που όταν τον προσέγγισε και του φόρεσε τη φανέλα της U15. Με το μικρότερη τμήμα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της κατηγορίας και σε Ευρωπαϊκά τουρνουά, εκεί που ξεχώρισε.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός πολύ γρήγορα ανέβηκε τις ηλικιακές κατηγορίες, φτάνοντας στην δεύτερη ομάδα. Αυτή τη στιγμή μετρά ήδη τρία γκολ και έξι ασίστ με την Β’ Ομάδα και έτσι πήρε την κλήση του για προπονήσεις με την πρώτη.

Να σημειωθεί ότι η Βιτκόβιτσε ανήκει στην τρίτη κατηγορία της Τσεχίας, εκεί που ο νεαρός θα έχει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, καθώς στον σύλλογο δείχνουν πως εκτιμούν το ταλέντο του.

Ο νεαρός Γιώργος έχει ακόμη χρόνια μπροστά του, να μείνει συγκεντρωμένος και μια λαμπρή καριέρα θα τον περιμένει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρέτσας είναι υποψήφιος για αντί – Λεάο στη Μίλαν!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα ακούγεται πλέον σε ένα...

Ο Άρης πήρε νέο προπονητή για την U19 – Όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών...

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

Νεαρός της U19 του Ατρομήτου πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Γ’ Εθνικής!

Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ενισχύει την επιθετική του γραμμή...

Αλλαγές στον πάγκο της U19 του Άρη – Πήρε “προαγωγή” ο Παπαδόπουλος!

Ανακατατάξεις στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ