Ο ΠΑΟΚ βρήκε το τρίποντο, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 4-1, για την 9η αγωνιστική της Super League U15.
Το σκορ άνοιξε ο Πριόβολος στο 25′, έπειτα από ασίστ του Κακάλη και στο 28′ ο Ευσταθιάδης έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Παπαγεωργόπουλου.
Ο Πριόβολος σκόραρε και στο 33′ με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαγεωργίου και το τέταρτο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Τσιλιγκερίδης στο 52′, έπειτα από την ασίστ του Χήκα.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 στο 72′ με τον Ράλλη, ολοκληρώνοντας το τελικό σκορ.
Συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ: Ιατρίδης, Σταθόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (50′ Φλώρος), Ίτσκος, Ευσταθιάδης, Σολωμίδης (60′ Ασλαματζίδης), Σίμος, Παπαγεωργίου, Πριόβολος (40′ Τσιλιγκερίδης), Περρωστής (40′ Φαρδέλλας), Κακάλης (40′ Χήκας)
Πανσερραϊκός: Τσόνογλου, Πιπιλακίδης, Φωτιάδης, Ανδρεανίδης, Δεμίρης, Παντελιάδης, Φολόκης, Στεφανίδης, Σιάπκας, Αγγελάκης, Κουτροβέλης
Αλλαγές: Τερνεκτσής, Λαμπάκης, Ράλλης

