Super League 2 U19

Πρεμιέρα με… αναβολή αναμέτρησης στη Super League 2 U19!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και τα Χανιά οδηγήθηκαν σε… αναβολή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όπως έγινε γνωστό, τα Χανιά δεν πήγαν στην Καλαμάτα για την αναμέτρησή της 1ης αγωνιστικής της Super League 2 U19.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της mikriliga.com, τα Χανιά σκοπεύουν να καταθέσουν ένσταση, ώστε να μη χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν την αντικειμενική αδυναμία ταξιδιού.

Όπως αναφέρουν, δεν υπήρχαν διαθέσιμα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνα, ούτε αεροπορικές θέσεις για τη μετακίνηση της αποστολής. Παράλληλα, θεωρήθηκε αδύνατο να ταξιδέψουν οι παίκτες στο κατάστρωμα πλοίου για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, δεδομένων των συνθηκών και της ηλικίας τους.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόφαση των αρμόδιων αρχών, καθώς τα Χανιά –που έκαναν αγώνα δρόμου να στελεχώσουν το ρόστερ και τα κατάφεραν – επιδιώκουν να αποδείξουν πως η απουσία τους δεν οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ