Super League 2 U19

Πρεμιέρα με… αναβολή αναμέτρησης στη Super League 2 U19!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και τα Χανιά οδηγήθηκαν σε… αναβολή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όπως έγινε γνωστό, τα Χανιά δεν πήγαν στην Καλαμάτα για την αναμέτρησή της 1ης αγωνιστικής της Super League 2 U19.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της mikriliga.com, τα Χανιά σκοπεύουν να καταθέσουν ένσταση, ώστε να μη χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν την αντικειμενική αδυναμία ταξιδιού.

Όπως αναφέρουν, δεν υπήρχαν διαθέσιμα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνα, ούτε αεροπορικές θέσεις για τη μετακίνηση της αποστολής. Παράλληλα, θεωρήθηκε αδύνατο να ταξιδέψουν οι παίκτες στο κατάστρωμα πλοίου για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, δεδομένων των συνθηκών και της ηλικίας τους.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόφαση των αρμόδιων αρχών, καθώς τα Χανιά –που έκαναν αγώνα δρόμου να στελεχώσουν το ρόστερ και τα κατάφεραν – επιδιώκουν να αποδείξουν πως η απουσία τους δεν οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

“Σειρήνες” από Τουρκία και Γερμανία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε τη νέα...

Ο Ηρακλής επενδύει σε νεαρό της… Ρεάλ Μαδρίτης!

Στα υπόψιν του Ηρακλή ο 22χρονος Ζέρεμι Λεόν της...

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ