Εθνική Ελπίδων (U21)

Επιστρέφει στην Αθήνα η Εθνική Ελπίδων μετά από… 2,5 χρόνια!

Η Εθνική μας ομάδα επιστρέφει από τη Λετονία, έχοντας πάρει την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21.

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, η Εθνική Ελπίδων πέρασε τα εμπόδια των Γερμανία (3-2) και Λετονία (1-0) και έτσι είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου.

Η συνέχεια φέρνει δύσκολες αναμετρήσεις, με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να κυνηγά το απόλυτο και την πρόκριση.

Μπροστά της η Εθνική τη Γεωργία στις 14 Νοεμβρίου και τρεις μέρες μετά (17/11) οι νεαροί διεθνείς θα αντιμετωπίσουν τη Βόρεια Ιρλανδία.

Το πρώτο ματς θα γίνει στη Λεωφόρο, ενώ το δεύτερο θα γίνει στο γήπεδο του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά.

Αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει ξανά σε γήπεδο της Αθήνας, μετά από 2,5 χρόνια, αφού το τελευταίο της παιχνίδι ήταν κόντρα στην Λευκορωσία τον Μάρτιο του 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ