Παναθηναϊκός (U19) - Αστέρας Aktor (U19)

Εμφάνιση… πέντε αστέρων για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Aktor με 5-0, για την 8η αγωνιστική της Super League U19.

Οι “Πράσινοι” μπήκαν δυνατά στο ματς, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά.

Στο 24ο λεπτό, ο Δημακόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια και έβγαλε τον Ιωάννου σε θέση τετ α τετ, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με ψύχραιμο πλασέ (1-0).

Λίγο αργότερα, στο 29’, ο Τρίκατζης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τερζής με δυνατή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού (2-0).

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 50’ ο Ιωάννου σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας, εκμεταλλευόμενος εκτέλεση κόρνερ (3-0). Δέκα λεπτά αργότερα, μια όμορφη ομαδική ανάπτυξη κατέληξε σε ασίστ του Τερζή και ψύχραιμο πλασέ του Τρίκατζη για το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 64ο λεπτό, όταν ο Χαντζάρας έκανε το γύρισμα και ο Φώτης, στο ντεμπούτο του με την U19 του Παναθηναϊκού, σκόραρε με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, ολοκληρώνοντας την εμφατική επικράτηση των Πράσινων.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Σκαρλατίδης (46΄ Χαντζάρας), Δημακόπουλος (73΄ Γαζής), Βύντρα, Καλοσκάμης, Μαρκεζίνης, Τερζής, Θεοχάρης, Σώκος (67΄ Φώτης), Ιωάννου (67΄ Ρεμούνδος), Τρίκατζης (67΄ Ανδριώτης)

Αστέρας Aktor: Κακαρίδης, Ανδρεάδης, Κόρο, Όκουε, Κολοσκόπης, Ζόγκου, Αδαμάκης, Βαντάκα, Μαυρέλης, Συνολάκης, Τηλαβερίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόπαλο και το “Αθηναϊκό” ντέρμπι της Super League U19!

Μετά το παιχνίδι των U17, που είχε διεξαχθεί στις...

“Πεντάστερη” εμφάνιση για τον Ολυμπιακό επί του Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε κανένα εμπόδιο και επικράτησε με...

Πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2-0, για την...

“Κόλλησαν” στο μηδέν Ατρόμητος και Βόλος!

Ατρόμητος και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ