ΗΠΑ

Νέο συμβόλαιο για τον νεαρό Άλεν στην Ίντερ Μαϊάμι!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι και της Εθνικής μας ομάδας, Νόα Άλεν, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 21χρονος αμυντικός, με ελληνικές ρίζες, αποτελεί… προϊόν της ακαδημίας της Ίντερ και ανήκει στην ομάδα από το 2019. Πλέον έχει καθιερωθεί στα βασικά πλάνα της ομάδας και είναι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πρόσφατα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα του, δείχνοντας του πόσο πολύ πιστεύουν στο ταλέντο του.

Το νέο συμβόλαιο υπεγράφη σήμερα και θα έχει διάρκεια τριών ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Με την πρώτη ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι, έχει ήδη φτάσει τις 97 συμμετοχές, έχοντας πετύχει δύο γκολ και έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ, στην τέταρτη σεζόν του στο MLS.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο ο Ελληνικής καταγωγής, Άλεν, έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελπίδων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ