ΗΠΑ

Νέο συμβόλαιο για τον νεαρό Άλεν στην Ίντερ Μαϊάμι!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι και της Εθνικής μας ομάδας, Νόα Άλεν, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 21χρονος αμυντικός, με ελληνικές ρίζες, αποτελεί… προϊόν της ακαδημίας της Ίντερ και ανήκει στην ομάδα από το 2019. Πλέον έχει καθιερωθεί στα βασικά πλάνα της ομάδας και είναι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πρόσφατα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα του, δείχνοντας του πόσο πολύ πιστεύουν στο ταλέντο του.

Το νέο συμβόλαιο υπεγράφη σήμερα και θα έχει διάρκεια τριών ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Με την πρώτη ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι, έχει ήδη φτάσει τις 97 συμμετοχές, έχοντας πετύχει δύο γκολ και έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ, στην τέταρτη σεζόν του στο MLS.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο ο Ελληνικής καταγωγής, Άλεν, έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελπίδων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

Έσταξε… μέλι για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Το πρόσωπο των ημερών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ...

Με νίκη τα πρώτα δυο φιλικά της U17 του ΠΑΟΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...

Ο ΟΦΗ φέρνει Ελληνόπουλο από τη… Γερμανία!

Σε μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ