Γερμανία

Η Ντόρτμουντ δείχνει… αγάπη στους Έλληνες – Τρια ταλέντα στην ενδεκάδα της!

Η Ντόρτμουντ και συγκεκριμένα η ομάδα της U17 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της με τρια Ελληνόπουλα στην ενδεκάδα της.

Η Γερμανική ομάδα έχει επενδύσει σε αρκετά ταλέντα και τρια από αυτά είναι Ελληνόπουλα.

Πρόκειται για τους Χρήστο Κώστογλου, Γιώργο Ζησόπουλο και Αναστάσιο Κίτο, όπου αγωνίζονται με την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας τους, κόντρα στην Ροτ Βάις Έσεν, για το πρωτάθλημα U17.

Η ομάδα επικράτησε με 3-0, με τα Ελληνόπουλα να ξεχωρίζουν με την εμφάνιση τους, με την Γερμανική ομάδα να επενδύει στο Ελληνικό ταλέντο και να το δείχνει έμπρακτα.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός Κώστογλου είναι 16 ετών και αγωνίζεται στα χαφ, ο Ζησόπουλος είναι επίσης 16 ετών και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ο νεαρός Κίτο αγωνίζεται και αυτός στην άμυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε το τρίποντο στον Βόλο ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

Διπλό στην Κρήτη και… πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κρήτη και επικράτησε με 4-1...

Τρομερή Λάρισα πέρασε με… τετάρτη από τον Άρη!

Η Λάρισα πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

Νίκη για Ατρόμητο σε ματσάρα επί του Βόλου!

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο, όπου επικράτησε με 2-0...

Το σήκωσε η U19 του ΠΑΟΚ! (photos/vids)

Ο ΠΑΟΚ, έμεινε στην ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ