Γερμανία

Ένα Ελληνόπουλο στην αποστολή της Ντόρτμουντ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κλήθηκε από την ομάδα των Βεστφαλών, όπου μέσα σε λίγους μήνες έδειξε το μεγάλο του ταλέντο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ζησόπουλο, όπου ο 15χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε από την U15 να κληθεί στην αποστολή της δεύτερης ομάδας της Ντόρτμουντ.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται με την U19 των Βεστφαλών, όπου δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στο παιχνίδι με την Γιουβέντους για το UEFA Youth League.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος γεννήθηκε στη Γερμανία, όμως είναι κάτοχος και ελληνικού διαβατηρίου. Αν και είναι μόλις 15 ετών υπολογίζεται ιδιαίτερα από τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ έχοντας καταφέρει να φτάσει πλέον στην U19 των Βεστφαλών.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε από την U15 της ομάδας, ωστόσο η εξέλιξη του τον έφερε για δυο παιχνίδια στην U17 και στη συνέχεια να φορέσει τη φανέλα της U19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα “πράσινα” το νεαρό ταλέντο της Athens Kallithea!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει στις ακαδημίες του και...

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 U19 θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ!

Σημαντική απόφαση εγκρίθηκε σήμερα (2/7) στο διοικητικό συμβούλιο της...

Αποχώρησε νεαρός από την U19 του Πανσερραϊκού!

Ελεύθερος στην αγορά βρίσκεται ο Νίκος Κορδονούρης, μετά την...

Επτά ταλέντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην U15!

Η συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει...

Τα πέντε ταλέντα που θα πάρει στην προετοιμασία ο Νίκολιτς!

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ολλανδία, η ΑΕΚ ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ