ΟΦΗ (U15)

Δυο ταλέντα του… ΟΦΗ ανέβηκαν στην U15 του ΟΦΗ!

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν από την U15 του ΟΦΗ, καθώς… φορούσαν τη φανέλα του Ερασιτέχνη.

Πρόκειται για τους νεαρούς Γιάννη Γαυγιωτάκη, όπου είναι γεννημένος το 2001 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και του Ζαχαρία Μαυροφόρο, που έχει γεννηθεί το ίδιο έτος και παίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Θα ήθελα να συγχαρώ τα δυο παιδιά μας, που εντάχθηκαν στην U15 της ΠΑΕ ΟΦΗ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για αυτούς. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη άριστη συνεργασία, που έχουμε. Υπάρχει σε όλους μας η πεποίθηση πως ακολουθούν αρκετοί ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές που θα κάνουν αυτό το βήμα στο εγγύς μέλλον. Ευχόμαστε καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλα τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Μαραγκάκης.

Ο Ερασιτέχνης από την άλλη αναφέρει στην ανακοίνωση του:

“Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα συνεχίσει να τροφοδοτεί με ταλεντάκια, τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Για μας, αυτό είναι το ιδανικό δρομολόγιο, προς την πρώτη ομάδα και ευχόμαστε κάποια στιγμή να τα καμαρώσουμε σε αυτή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίρνει νεαρό επιθετικό ο Άρης!

Σε μεταγραφική κίνηση με φόντο το μέλλον προχώρησε ο...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Στο UEFA Youth League η U19 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πάτησε γκάζι στην Ευρώπη και το... πάρτι...

Αφιέρωμα της “The Athletic” για τον Τζόλη – Από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ στο… Emirates!

Ένα εκτενές αφιέρωμα του "The Athletic" ξετυλίγει το νήμα...

Πρεμιέρα με την… 2η αγωνιστική στη Super League U17!

Η νέα σεζόν 2026-27 φέρνει τη δική της "γεύση"...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ