Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκλεισε ταλέντο από το Βέλγιο!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που ήταν αρχηγός της Άντερλεχτ στην δεύτερη ομάδα.

‘Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός έχει κάνει δικό του τον νεαρό Αμάρ Μίλισιτς, όπου ανήκει στην Άντερλεχτ U19.

Ο 18χρονος αμυντικός θέλησε μια νέα σελίδα στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός του έδωσε μια ευκαιρία, να φορέσει τη φανέλα του, πράγμα που δεν σκέφτηκε ο νεαρός και αποδέχθηκε την πρόταση.

Πρόκειται για μεταγραφή κανονική, με την Άντερλεχτ να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης, με περισσότερες λεπτομέρειες για την κίνηση αυτή να μην έχουν γίνει γνωστές.

Ο Μίλισιτς άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπέερσχοτ, ενώ το 2019 μετακόμισε στην περίφημη ακαδημία “Νερπέντε” της Άντερλεχτ. Μέσα σε δυο χρόνια με την U19 των Βέλγων κατέγραψε συνολικά 29 συμμετοχές χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ πέρυσι η ομάδα του ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα Liga Belga Sub 18 στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πως μπορούμε να δούμε την προσπάθεια της Εθνικής U15 στο Μπακού;

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Με ποδοσφαιριστές από την… Αναγέννηση η Εθνική U15 στο FIFA World Cup & Festival!

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Δυο παιχνίδια για την πρόκριση έχει η Εθνική Ελπίδων!

Δύο μεγάλοι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στην...

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ