Εθνική Ανδρών

Ένα νέο ταλέντο στα “χέρια” της Εθνικής του Γιοβάνοβιτς!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενημερώθηκε πως ακόμη ένα Ελληνόπουλο, επέλεξε να φορέσει τη “Γαλανόλευκη” και θα τον ετοιμάσει για τα πλάνα του.

Στην Ομοσπονδία έχουν ρίξει βάρος στον εντοπισμό νεαρών παικτών από την ομογένεια και η περίπτωση του Νεκτάριου Τριάντη έγκειται σε αυτό το πλαίσιο, με τον νεαρό αμυντικό να θέτει, ουσιαστικά, εαυτόν στη διάθεση του κόουτς της “γαλανόλευκης”.

Ο Νεκτάριος Τριάντης, που αγωνίζεται στη Σάντερλαντ και είναι μεταξύ των πέντε Ελλήνων που αγωνίζονται στην Premier League, επέλεξε την Εθνική μας αντί αυτή της Αυστραλίας.

Ο ίδιος θέλησε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή του, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον ετοιμάζει για τα πλάνα του.

Όσο για την επιλογή του, στις αρχές Ιουλίου που δόθηκε η συνέντευξη, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει κάνοντας σαφές όμως ότι:

“Υπάρχει μια θέση στην καρδιά μου και για την Ελλάδα και για την Αυστραλία”.

Τότε, τι ήταν εκείνο που βάσει των όσων είπε ο ίδιος θα τον οδηγούσε στην τελική του απόφαση;

“Νομίζω πως θα είναι εκεί όπου θα με οδηγήσει η καρδιά μου. Δίνω χρόνο στον εαυτό μου να ηρεμήσει, να πέσει η σκόνη. Είναι θέμα του πού νιώθω πιο σπίτι μου, πιο άνετα”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ