Ολυμπιακός και Παναιτωλικός είχαν φιλικές αναμετρήσεις με τις ομάδες U19 και U17, όπου έληξαν ισόπαλες.
Σε επίπεδο U19, οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο 1-1, με τους δυο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματα τους.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με γκολ του Γκορόγια λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση με τον Κορτές στο 72ο λεπτό.
Οι ευκαιρίες που είχαν οι δυο ομάδες ήταν αρκετές, ωστόσο το τελικό 1-1 έδωσε ικανοποίηση από την εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός: Χριστοδουλόπουλος, Μουγγός, Θεοδωρίδης, Νουχάι, Ποτουρίδης (Μιχαηλίδης), Φράγκος, Φλούδας (Φερμπέι), Φίλης, Κορτές, Τρικαλιώτης, Καλαϊτζίδης
Παναιτωλικός: Παπαζώης, Μεγγίδης, Θεοδοσίου, Ασημακούλας, Δρακόπουλος, Παυλίδης, Φερεκίδης, Γερνάς, Γκορόγιας, Θανασιός, Αλμπάνης
Ισόπαλες και οι U17
Από την άλλη στην αναμέτρηση των U17, το σκορ έληξε με 0-0, με τους προπονητές να δοκιμάζουν τακτικές και τους ποδοσφαιριστές τους.
Η ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου είχε πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Σεφερλή και τον Τσατσαράγκο, ωστόσο έχασε και μια τρομερή στιγμή με τον Μούχαλη. Από την άλλη ο Παναιτωλικός έχασε τις δικές του στιγμές και διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, με την ισοπαλία να είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τους δυο.
Συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός: Μπράνης, Κόλτσα, Τσαλαπατανάκης, Γούσιος, Κωστής, Παπαγεωργίου, Σεφερλής, Μωυσιάδης, Λαζαρίδης, Λεοντόπουλος, Χρηστίδης.
Αλλαγές: Ταβουλάρης, Σιάμπος, Μάρας, Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντής, Παναγόπουλος, Τσατσαράγκος, Μούχαλης
Παναιτωλικός: Πολυχρονόπουλος, Δάγκας, Λαγός, Τσεκούρας, Οικονομίδης, Γκοτζάι, Ρούσης, Χατζηιωάννου, Σαλαγιάννης, Χασάνης, Αλμπάνης