Παναθηναϊκός (U19)

Πρώτη προπόνηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Η νέα U19 του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την προετοιμασία της, γεμάτη όνειρα και ελπίδα για κάτι καλό τη νέα σεζόν.

Χθες Δευτέρα (14/07) οι νεαροί ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” συναντήθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, για την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Οι Νέοι του Τριφυλλιού από τις 22 μέχρι τις 31 Ιουλίου θα βρίσκονται στα Χάνια του Πηλίου, όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκο*U19 παραμένει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δημήτρης Κοροπούλης, με άμεσο συνεργάτη τον Σταύρο Αμανατίδη. Ο κ. Κοροπούλης δήλωσε, ενόψει της νέας σεζόν:

“Ξεκινάμε με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και πολλή όρεξη για δουλειά. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας χτίζουμε καθημερινά το μέλλον του συλλόγου, με βασικό στόχο την ατομική και ομαδική εξέλιξη των παιδιών. Έχουμε ένα δυναμικό με ταλέντο, χαρακτήρα και προοπτική, και θα δουλέψουμε με συνέπεια ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα υπηρετεί τις αξίες και τη φιλοσοφία του Τριφυλλιού. Στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιώνονται συνεχώς, να αγωνίζονται με πάθος και να είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα. Εύχομαι σε όλους υγεία και μια χρονιά γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε ταλέντο του έδωσε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ένα ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο στην...

Απίστευτα ποσοστά σε νέους που “βγαίνουν” ραντεβού με… Ai “κορίτσια”!

Η τεχνητή φαίνεται να αλλάζει το "παιχνίδι του φλερτ"...

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της U17!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το Αιγάλεω για τον επαναληπτικό...

Απέκτησε ταλέντο από τον Αστέρα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από τον...

Ορίστηκε ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου U19 για ΠΑΟΚ και Άρη!

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ