Μάλτα

Πρώην “Πράσινο” ταλέντο πετάει… φωτιές στο εξωτερικό!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα και φαίνεται ότι του βγήκε μια χαρά.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαμψιά, όπου μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο, έχει βρει την “Ιθάκη” του στην Μάλτα και την Μόστα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του και έφτασε να συγκρίνεται… με τους Χάαλαντ και Μπαπέ, στο κομμάτι της Ταχύτητας.

Οι μετρήσεις του Λάμψια στο διάστημα της παρουσίας του στη Μόστα ήταν εντυπωσιακές, ο ποδοσφαιριστής έπιασε ταχύτητα 36,58 χιλιομέτρων, όντας ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στη Μάλτα.

Να σημειωθεί πως στο περσινό Champions League, ο Χακίμι είχε “πιάσει” τα 36,9 χιλιόμετρα, ακολούθησε ο Χάαλαντ με 36,6 και στην τριάδα μπήκε ο Μπαπέ με 36,4.

Δείτε τον πίνακα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ