ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε με δανεισμό μεγάλο ταλέντο του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα πάρει ευκαιρίες σε άλλη ομάδα και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για να πάρει την ευκαιρία του.

Ο λόγος για τον 21χρονος ποδοσφαιριστή, Νίκο Σπυράκο, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του με δανεισμό στην ομάδα της Καλαμάτας.

Ο νεαρός εξτρέμ αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β’ πραγματοποιώντας συνολικά 15 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Παίκτης της Μαύρης Θύελλας ο Νίκος Σπυράκος!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Νίκου Σπυράκου από τον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Σε ηλικία 18 ετών ανέβηκε στη Β’ ομάδα, με την οποία έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 60 συμμετοχές, μετρώντας 5 γκολ και 2 ασίστ. Με τον «δικέφαλο του βορρά» έχει καταγράψει συμμετοχές και στο Youth League, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Κ18 και την Κ19 της Ελλάδας.

Νίκο, καλωσόρισες στη Μαύρη Θύελλα. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαίρι αξίας… 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον ΠΑΟΚ!

Το καλοκαίρι του 2026 μπήκε δυναμικά στα χρονικά του...

Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε το νέο Μουντιάλ U15!

Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε νέα εποχή στην κατηγορία των...

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ