Σάββατο, 15/11/25
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει την ταλεντάρα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι το μεγάλο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης και “ψάχνεται” για την περίπτωση του.

Σύμφωνα, με τον δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που τους αρέσει αρκετά ο Βίκτορ Μουνιόθ.

Βέβαια ο Ματέο Μορέτο, ο δημοσιογράφος που το αποκάλυψε, τονίζει ότι η ομάδα που τη δεδομένη στιγμή έχει το προβάδισμα, είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ Εσπανιόλ, Αλαβές, Μαγιόρκα και Μπράγκα, επίσης σκέφτονται την περίπτωση του.

Ο 21χρονος εξτρέμ (1,73 μ.) πέρυσι έπαιξε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας σκοράρει 11 γκολ και δώσει 7 ασίστ σε 38 παιχνίδια, ξεπερνώντας τα 2,8 χιλ. λεπτά. Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε σε μόλις δύο ματς ως αλλαγή, ενώ τώρα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Τσάμπι Αλόνσο, στις ΗΠΑ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο νεαρός έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο οι ομάδες… ψάχνονται για τον δανεισμό του, καθώς η “Βασίλισσα” δεν το “βλέπει” για πώληση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” και την Γεωργία η ταλαντούχα Εθνική Ελπίδων!

Η "τρομακτική" Εθνική ομάδα δεν... λέει να σταματήσει, πετυχαίνοντας...

Σε ποιο γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Λέγκια;

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Πολωνούς,...

Για το… απόλυτο νικών η Εθνική κόντρα στη Γεωργία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς του 6ου προκριματικού...

Μάνατζερ στα 14; Χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής εκπροσώπηση σε τόσο μικρή ηλικία;

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου έχει...

Μια “γεύση” από… “Πράσινη” καθημερινότητα στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να κάνει το δικό του... Day...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ