Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει την ταλεντάρα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι το μεγάλο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης και “ψάχνεται” για την περίπτωση του.

Σύμφωνα, με τον δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που τους αρέσει αρκετά ο Βίκτορ Μουνιόθ.

Βέβαια ο Ματέο Μορέτο, ο δημοσιογράφος που το αποκάλυψε, τονίζει ότι η ομάδα που τη δεδομένη στιγμή έχει το προβάδισμα, είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ Εσπανιόλ, Αλαβές, Μαγιόρκα και Μπράγκα, επίσης σκέφτονται την περίπτωση του.

Ο 21χρονος εξτρέμ (1,73 μ.) πέρυσι έπαιξε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας σκοράρει 11 γκολ και δώσει 7 ασίστ σε 38 παιχνίδια, ξεπερνώντας τα 2,8 χιλ. λεπτά. Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε σε μόλις δύο ματς ως αλλαγή, ενώ τώρα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Τσάμπι Αλόνσο, στις ΗΠΑ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο νεαρός έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο οι ομάδες… ψάχνονται για τον δανεισμό του, καθώς η “Βασίλισσα” δεν το “βλέπει” για πώληση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα φανέλα της Γαλανόλευκης!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της...

Νίκη και συνεχίζει το αήττητο για τον Παναθηναϊκό!

Νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό, όπου...

Η Ρεάλ ετοιμάζει “τρελή” πρόταση για Έλληνα παιχταρά!

Πρόταση για Έλληνα παιχταρά φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ